CHOCOLATE PURE ORIGINE JAMAICA 63% BAR

Jamaica is known for its exotic colours and flavours. Its cocoa is one of the best in the world and was one of the first in history to be exported to Europe. 

Discover this 100 g bar of dark chocolate 63% cocoa from Jamaica. The woody and slightly vanilla flavours intermingle and are enhanced by a powerful character and a touch of bitterness.

French artisanal production in our workshop.

En savoir plus

Jamaica is known for its exotic colours and flavours. Its cocoa is one of the best in the world and was one of the first in history to be exported to Europe. 

Discover this 100 g bar of dark chocolate 63% cocoa from Jamaica. The woody and slightly vanilla flavours intermingle and are enhanced by a powerful character and a touch of bitterness.

French artisanal production in our workshop.

€11.00 Tax included

Quantity
 


Retrait en boutique indisponible

Click&Collect disponible : Attention, pour chaque commande, un seul point de livraison en C&C peut être choisi. Par conséquent, si certains produits sont disponibles dans une boutique et d'autres dans une autre boutique, vous ne pourrez pas passer une seule commande avec deux points de livraison C&C. Si vous choisissez une livraison en C&C, nous vous conseillons de vous rendre sur la page La boutique en ligne et de filtrer sur la boutique souhaitée afin de voir les produits disponibles en C&C pour la dite boutique.

Choisir une boutique C&C

Fèves de cacao (bio) 56.28%, sucre de canne 39.56%, beurre de cacao (bio) 6.86%, lécithine de tournesol 0.3%.

Ingrédients
Organic cocoa beans 56.28%, cane sugar 39.56%, cocoa butter 6.86%, sunflower lecithin 0.3%.
Valeurs nutritionnelles
Fat : 36g
Glucid Content : 54.2g
Protein : 6.9g
Salt : <0.01g
Satured fatty acid : 11.3g
Sugar : 36.8g
Valeur énergétique
2362kJ / 568kcal
Nuts
Nuts

Gluten : Traces, Eggs : Traces, Milk : Traces, Nuts : Presence, Sesame : Traces

Test allergène EP
Nuts
Poids/taille
100g

5/5

Publié le 08/12/2023

par Pierre B.

excellent

5/5

Publié le 02/11/2023

par Pierre B.

Trés bon

Related articles on blog

No related article on blog