PLAIN CALISSONS 180 G SLIMLINE BOX

(Re)discover Aix Calissons as you have never tasted them before and enjoy the sweetness of almonds married with the zing of orange peel and melon 

Gourmet slimline composed of 18 fresh natural calissons, handmade in our workshops in Puyricard.

French artisanal production in our workshop.

Use-by date : 3 to 4 weeks.

En savoir plus

(Re)discover Aix Calissons as you have never tasted them before and enjoy the sweetness of almonds married with the zing of orange peel and melon 

Gourmet slimline composed of 18 fresh natural calissons, handmade in our workshops in Puyricard.

French artisanal production in our workshop.

Use-by date : 3 to 4 weeks.

€15.80

Quantity
 


Retrait en boutique indisponible

Click&Collect disponible : Attention, pour chaque commande, un seul point de livraison en C&C peut être choisi. Par conséquent, si certains produits sont disponibles dans une boutique et d'autres dans une autre boutique, vous ne pourrez pas passer une seule commande avec deux points de livraison C&C. Si vous choisissez une livraison en C&C, nous vous conseillons de vous rendre sur la page La boutique en ligne et de filtrer sur la boutique souhaitée afin de voir les produits disponibles en C&C pour la dite boutique.

Choisir une boutique C&C

Sweet and bitter almonds, candied melons and oranges, sugar, glucose syrup, unleavened bread (potato starch, water, sunflower oil), egg white, lemon juice, vanilla flavouring, salt.

Ingrédients
Sweet and bitter almonds, candied melons and oranges, egg white, glucose syrup, lemon juice, salt., sugar, unleavened bread, vanilla flavouring
Valeurs nutritionnelles
Fat : 21g
Glucid Content : 36g
Protein : 10g
Salt : 0.06 g
Satured fatty acid : 1.60 g
Sugar : 31g
Valeur énergétique
1627kJ / 390kcal
Nuts
Nuts
Eggs
Eggs

Gluten : Traces, Eggs : Presence, Milk : Traces, Soy : Traces, Nuts : Presence, Sesame : Traces

Test allergène EP
Eggs
Nuts
Poids/taille
180g

5/5

Publié le 27/03/2024

par Roger J.

De très bon goût et tres frais

5/5

Publié le 13/12/2023

par Céline O.

Fondant